BUTLLETÍ

AQUEST APARTAT ERA DEDICAT ALS BUTLLETINS ANUALS QUE FEIA LA PENYA PELS HABITANTS DE CASTELLÓ , I COMENÇAVA ...
Ara fa un any que la web funciona, i com a novetat presentem al públic i als seguidors de Castelló d'Empúries un BUTLLETÍ. Un petit i senzill butlletí que ens permet apropar-nos més als seguidors a peu de carrer, donar a conèixer les novetats de la penya i anar fent un petit record d'aquests anys passats. El butlletí és obert a tothom, per tant si alguna persona vol fer-nos arribar algun escrit o explicar alguna aventura blaugrana, estem oberts a tothom. 
ARA AMB EL BLOC, ESPEREM TENIR TEMPS PER TORNAR A TREURE'L

BUTLLETÍ OCTUBRE 2008

Va quedar pendent de penjar a la xarxa

 BUTLLETÍ OCTUBRE 2007

Us recordem que el nostre espai web segueix estan operatiu, i que s'hi van afegint actualitzacions.
www.pbcastellodempuries.com
La renovació del tan esperat carnet està en camí; recordem que per entrar al local social ens farà falta presentar aquest nou carnet. Durant aquests propers dies es farà efectiu el cobrament de la quota de la penya, corresponent a la temporada passada.
PLAFONS A LA PENYA

Des la temporada passada, en el nostre local social hem penjat uns plafons relacionats amb el món blaugrana: la història, els cracs, jugades per sempre, plantilles…. Tots tenen un racó a la nostre penya. Us en mostrem uns quants:
 
  COMPTES DE LA LOTERIA DE NADAL
Butlletes venudes 1327
Import jugat 2,08 1327*2,08=2760,16 €
Dècims retirats 140 dècims de 20 € =2800€
Benefici butlletes 0,42€ 1327*0,42€= 557,34€
Import que juga la penya= 39,84€
BENEFICI NET= 517,50€
QUATRE PINZELLADES
•  Durant el mes passat es va celebrar a La Bisbal d'Empordà una de les reunions que agrupen totes les penyes de la part de Girona Nord. Un dels punts a tractar era la separació de la resta de zones de Girona.
•  A la nostra web hem afegit un botó d'INFORMACIONS on s'hi pot veure tota la informació que ens arriba a la penya. Venta d'entrades, packs familiars, ofertes de partits…
•  La penya comprarà un radiocassette per escoltar, quan convingui , els partits a la penya. Aquest s'acoblarà a uns altaveus que ja disposem.
•  Com cada any la Penya organitzarà una sortida al Camp Nou per poder veure en directe un partit del Barça.
FA ANYS...
VISITES A LA PLANA WEB
A dates actuals ja passem de les 2400 visites que ens han arribat a la plana web. Hem rebut visites d'arreu de Catalunya, d'Espanya, d'altres països com França, Alemanya, Bèlgica, Suècia, Anglaterra... Ja són moltes les penyes d'arreu que han posat un vincle de la nostra penya en el seu lloc web. Des d'aquí els donem les gràcies, aquest butlletí també és enviat a totes aquestes penyes, mitjançant via web.
Hem afegit un vincle a la pàgina web de Senyors del Foc de Castelló, i altres penyes barcelonistes de països com: Hongria, Romania, Hong Kong, Polònia, Iran, Geòrgia i Rússia.
Ens va visitar el President de la penya blaugrana d'Arbúcies i ens va donar l'adreça e-mail de la seva penya, per adjuntar-la a la web.
Cada vegada més la nostra Vila Comtal i la nostra Penya Blaugrana són més conegudes. BUTLLETÍ SETEMBRE 2006 

Comencem nova temporada, la temporada 2006-2007, i la Penya Blaugrana de Castelló d'Empúries us ofereix el seu segon butlletí i us dóna les gràcies pel seu suport, sobretot a aquells socis que sempre ens brinden la seva ajuda quan ens fa falta.
Com a CAMPIONS DE LLIGA i com a CAMPIONS D'EUROPA seran molts els rivals a batre en aquesta temporada. Recordeu a tots als socis de la penya, que com cada any la nostra penya està oberta a tots. En el nostre local seguirem retransmetent tots els partits (PPV i C+) del nostre equip; exceptuant quan aquests es facin per TV3 o per algun canal estatal.
La Junta Directiva us anima a fer-vos socis, el preu és de 12 € durant tot l'any . Aquest any serà obligatori presentar el carnet de soci per entrar al nostre local.
Durant aquesta temporada, que celebrem el setè aniversari de la nostra fundació, tenim previst canviar el format del nostre carnet de soci. L'empresa amb la qual tenim intenció que sigui l'encarregada de fer aquests carnets, ja tenen els nostres models i estem a l'espera; doncs ens ha estat complicat trobar una empresa que ens imprimís, i posés els noms de cada soci i número a cada carnet, i finalment ens els plastifiqués.

QUATRE PINZELLADES
•  S'ha procedit a canviar el sanitari que tenim dins el quartet de la penya, ja que presentava mal estat i tenia petites pèrdues.
•  Després de les fortes pluges que ha patit Castelló durant els dies 13, 14 i 15 de setembre ens ha entrat aigua que venia del pis de dalt; aquesta ha estat poca, però el problema ha estat que ens ha afectat la televisió i estem a l'espera del què ens diuen els tècnics. Agraïm a Tècnics Empordà l'ajuda que ens va donar per poder retransmetre el partit d'aquell cap de setmana.
•  Com cada temporada ja disposem de la LOTERIA de Nadal, el número és el 71215 . Es pot adquirir al nostre Local social o en alguns establiments del nostre municipi i d'Empuriabrava.
•  Durant aquest estiu la candidatura de Joan Laporta es va posar en contacte amb la nostra penya per tal de poder recollir alguna signatura per part d'algun dels nostres socis.
Estem a la vostra disposició pel que fa al món barcelonista; sobretot és important que sempre que tingueu un dubte en algun tema que implica la penya blaugrana, us dirigiu al nostre local durant els dies que tenim partit, evitarem mal entesos. Moltes gràcies a tots els castellonins i castellonines per fer la Penya Blaugrana més gran.

VISITES A LA PLANA WEB
A dates actuals ja passem de les 1600 visites que ens han arribat a la plana web. Hem rebut visites d'arreu de Catalunya, d'Espanya, de països europeus com França, Alemanya, Bèlgica, Suècia, Anglaterra.. i d'altres llocs com EEUU, Nicaragua, Argentina, Brasil... Ja són moltes les penyes d'arreu que han posat un vincle de la nostra penya en el seu lloc web. Des d'aquí els donem les gràcies, aquest butlletí també és enviat a totes aquestes penyes.
Això fa que la nostra penya i el nostre municipi arribi més enllà. Recordeu que la nostra web té un vincle directe a la pàgina del nostre municipi i ofereix unes quantes fotografies del nucli històric, Empuriabrava i Aiguamolls de l'Empordà. En el Diari SPORT, amb data 15 de setembre, i en l'apartat de les penyes el Sr. Demetrio González es feia ressò de la nostra web i de la Festa Medieval “Terra de Trobadors ”; encara que s'ha de dir que va tenir un lapsus de dies i es va equivocar de cap de setmana.
FCBarcelona-NY Nevada: Bon estiu i millor temporada des de Nova York.
Servei de premsa del FCB: rebeu una cordial salutació, i felicitats per la feina feta.
PBCIUTADELLA Mallorca: Hem visitat la vostra web i ens agradat molt. Ànims i molts de records. Tenim coneguts al vostre municipi.


BUTLLETÍ MARÇ 2006 
TOT VA COMENÇAR.......un 24 de setembre de 1999 a l'Hotel Allioli on va tenir lloc la inauguració de la nostra Penya. A l'acte hi va assistir l'antic vice-president del FCBarcelona Sr. NICOLAU CASAUS, que prèviament havia estat rebut a l'Ajuntament per una representació del Consistori, i on va signar el Llibre d'Honor. En el sopar, hi van assistir unes 150 persones entre socis i simpatitzants, i membres d'altres penyes blaugranes de les nostres contrades. El sopar va estar presidit pel Sr. Nicolau Casaus i per la Junta Directiva. Aquesta primera junta directiva estava formada per: Albert Pujadas Arnau, Gaspar Colomer Arnau, Ferran Casadevall Fontclara, Marc Casadevall Vicente i Josep Salleras i Juncà, més tard en una segona junta directiva s'hi va afegir Emili Garriga Soler.
Com a entitat viva i activa que és, la PENYA BLAUGRANA DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES, conscient dels nous reptes de treball i eficàcia que exigeixen els temps actuals, amb un desig d'ampliar la seva presència cap el club, els seus socis i sobretot el seu poble, es va posar en marxa un nou projecte. Des del passat mes de gener de 2005 es va renovar per tercer cop a membres de la junta directiva, i l'aportació més innovadora ha estat la creació d'una pàgina web; posada a la xarxa a principis d'abril del mateix any. I ara, la creació d'aquest butlletí informatiu, amb intencions de sortir de manera trimestral.

L'aparició d'aquest butlletí i la pàgina web intentaran potenciar les activitats de la Penya.
Abans de tot l'actual junta formada per:
MÀRIUS CONCHILLO I ROCA (president) GASPAR COLOMER I ARNAU (secretari)
JOSEP SALLERAS I JUNCÀ (tresorer) MIQUEL DÍAZ ESCUDER (vice-president) I
JOSEP COSTA RIERA (Vocal), volem agrair públicament la feina feta per les dues anteriors juntes directives; sabent tot el que costa endegar un nou projecte. Moltes gràcies.
Gràcies, també, als col·laboradors que van arribant i els que creiem que han d'arribar per donar-nos suport i poder fer realitat la web i aquest butlletí. Per qualsevol aclariment, o idea nova, estem oberts a escoltar-vos!!!
NOVETATS FINS A FINAL DE TEMPORADA:
*Durant les xerrades que es tenen a les mitges parts dels partits que es fan a la penya, es decideix que el partit Barça-Madrid, que correspon a la tornada de la lliga, no cal anar a la Sala Municipal i que s'obrirà la penya, encara que es faci per TV3.
*S'han demanat al FCBARCELONA, 50 entrades pel partit Barça-Vilareal; les oficines del club s'han dirigit a nosaltres per fer-nos saber que serà molt difícil que aquestes entrades arribin a les nostres mans, doncs la demanda és molt gran i veuen molt complicat poder fer-nos arribar tantes entrades. No obstant, estem a l'espera, per si podem solucionar-ho per una altra via.
*Esperem que en alguna de les eliminatòries de la Champions, puguem anar a la Sala municipal, això serà motiu de que les coses estan anant bé.
*S'està intentant renovar el Carnet de la penya, doncs, encara són molts els socis que no en disposen, i del carnet actual ja no en queden existències. Per la temporada vinent s'haurà de presentar el carnet per entrar al nostre local social.
* Abans d'acabar la temporada s'organitzarà un sopar per socis i afeccionats de la penya blaugrana. Us informarem!!!
VISITES A LA PLANA WEB:
A dates actuals ja són prop de 700 visites que ens han arribat a la plana web; cada mes rebem una estadística d'on s'han fet les visites, a quines hores, quins dies.... Hem rebut visites d'arreu de Catalunya, d'Espanya, de països europeus com França, Holanda, Bèlgica, Suïssa, Anglaterra.. i d'altres llocs com EEUU, Camerún, Japó, Argentina, Brasil...
Això fa que la nostra penya i sobretot el nostre municipi arribi més enllà. La web té un vincle directe a la pàgina del nostre municipi i també ofereix unes quantes fotografies del nucli històric, Empuriabrava i Aiguamolls de l'Empordà. A més ara fa poc més d'un mes hem posat un vincle a moltes altres pàgines webs, tant del municipi com a altres penyes blaugranes d'arreu del món. Això ha fet que aquestes webs ens hagin escrit i ens hagin incorporat a les seves respectives webs. Hem incorporat del nostre municipi, de moment: El Club Futbol Esplais, El Club Handbol Esplais, L'Esbart Dansaire, Senderisme.org ...des d'aquí felicitar-los per la feina feta; i també felicitar als seguidors castellonins de la Penya del Real Madrid que han inaugurat un nou i ampli local social. FELICITATS a tots!!!
FCBarcelona-NY Nevada: Hola! Gràcies i una forta abraçada desde Nova York.
Boixos nois: molta sort amb la vostra penya i records per Castelló.
www.pinspenyes.com: Felicitats per la web, i per aquesta població que teniu. ................