PENYES

SEGUIMENT A INSTAGRAM i continuem al Facebook.........

amb anterioritat:

BALANÇ(12): 11 de NOVEMBRE DE 2014: La pàgina del facebook té moltes penyes amigues d'arreu del món. Un mitjà que utilitzem per comunicació viva de la nostra penya.

BALANÇ(11): 2011:En aquest apartat podeu trobar els espais web de moltes penyes blaugranes catalanes, de la resta d'Espanya, i fins i tot de la resta del món. ACTUALMENT PODEU SEGUIR-HO TAMBÉ AL FACEBOOK
Estan classificades en aquests tres grups mencionats anteriorment; si cliqueu al seu damunt anireu directament a l'espai web de la penya triada. Si el que voleu és poder comunicar-vos amb la gent d'aquestes penyes, només cal buscar dins la seva web, el seu correu electrònic. La majoria d'aquestes webs han col.locat un vincle directe cap a la nostra web de Castelló. La xarxa d'internet ha fet i fa constanment que la nostra penya sigui coneguda molts indrets.
CATALUNYA

ESPANYA

Peña Barcelonista de Monteagudo (Navarra)

INTERNACIONAL


Aquesta llista està oberta a totes les penyes blaugranes que vulguin. Cal que us localitzem a la xarxa o que vosaltres mateixos ens feu arribar la vostra pàgina web. Anem ampliant les webs blaugranes...
a Febrer de 2008, 
JA TENIM MÉS DE 100 ESPAIS WEBS!!! 

Visites a la nostra penya i visites virtuals que rebem. Anem afegim balanços des que hem començat fins a dates actuals: ANEM ACTUALITZANT ....

TOTES AMB L'ESPAI WEB ANTERIOR

BALANÇ(10): 11 de NOVEMBRE DE 2009: La Penya Blaugrana de Móstoles ens ha agregat a la seva web i ens ha felicitat pel poble que tenim. Gràcies. Seguim agregant penyes al nostre espai i fem que el nostre poble i la nostra penya sigui més coneguda. Prop de les 7000 entrades.

BALANÇ(9): 24 d' AGOST DE 2009: passades les 6800 visites. Aquest setembre 10è ANIVERSARI de la Penya. Estrenem temporada amb projector i pantalla noves per veure els partits de cada setmana. Esperem tenir sort. Presents a Madrid, València, Roma, Bilbao i Mónaco. Còndol a la família de l'Espanyol. Nova entrada d'una penya francesa que s'ha posat en contacte amb nosaltres via web.

BALANÇ(8): 27 de NOVEMBRE DE 2008: A dates actuals, les visites en el nostre espai web arriben prop de les 6300 entrades. Anem actualitzant i estem a punt de treure al carrer el butlletí de l'hivern. iMPORTANT el botó inferior d'informació al soci. Hem enviat el nostre pin a diverses penyes i col.leccionistes. Els últims a Málaga i a Caldes d'Estrac. Pendents de la TV, que degut a les goteres del veí de l'any passat, ja no és el que era. Mentre s'arrgla, ens han deixat un projector. Veurem com s'acaba.

BALANÇ(7): 12 DE FEBRER DE 2008: A dates actuals, les visites en el nostre espai web arriben prop de les 6000 entrades. Anem actualitzant i estem a punt de treure al carrer el butlletí de l'hivern. Hem arreglat el llistat de pàgines web de penyes i passem de 100 adreces de penyes barcelonistes d'arreu del món. Estem esperant poder fer una segona demanda de carnets per donar als nostres socis, també aprofitarem per corregir aquells que estaven equivocats.

BALANÇ(6): 15 DE MAIG DE 2007: A dates actuals, el panorama futbolístic està una mica fotut, eliminats de la final de la Copa, hem perdut el liderat de la lliga i falten quatre jornades...A la nostra pàgina web ja han passat més de 5100 visitants, i estem a punt d'arribar als 300 socis de la penya amb carnet. Aquest any ens ha estat impossible organitzar una sortida al Camp Nou. Esperem que a la propera temporada recuperem el viatge que no hem pogut organitzar aquest any. Hem renovat el carnet, finalment després d'esperar molt, hem decidit fer-lo la mateixa junta amb els estris que tenim al nostre abast.

BALANÇ(5): 15 DE GENER DE 2007: Primer de tot molt bon any a tots. Durant l'últim cap de setmana de l'any 2006 ens va visitar el president de la Penya Barcelonista d'Arbúcies. A dates actuals ja són més de 2000, els visitants al nostre espai web. Hem rebut emails de la penya de Nova York, de la Penya de L'Escala i de dues penyes de Galícia; també s'han posat en contacte dues persones per adquirir els pins de la nostra penya, un malagueny i un gallec. Hem afegit un vincle a un espai web de totes les colles de diables de Catalunya, concretament a l'apartat on apareix la del nostre municipi. Cal dir que la pàgina web del fútbol Esplais està fora de servei (de moment) . Anirem fent balanç!!!

BALANÇ(4): 1 DE JUNY DE 2006: Ja som campions!!! de lliga i de la d'Europa. A dates d'avui ja són prop de 1300 les visites que hem tingu al lloc web. Els correus electrònics de moltes penyes blaugranes d'Espanya i d'arreu del món s'han multiplicat i comencem a ser coneguts arreu del món. Hem afegit enllaços a algunes pàgines del nostre municipi, la darrera ha estat la del club bàsquet MIFAS Esplais. Farem un descans durant l'estiu i ens retrobarem a principis de setembre. Des d'aquí la junta directiva els desitja un bon estiu, agrair la feina per tots els socis que col.laboren amb la penya i sobretot felicitar el nostre webmaster Esteve per la feina que està fent en aquesta pàgina web. Mirarem de ser presents a la trobada mundial de penyes que es farà a Sitges aquest setembre. Anirem fent balanç !!!

BALANÇ (3): 13 DE MARÇ DE 2006: Fa pocs dies hem afegit un vincle directe a moltes adreces webs de penyes blaugranes d'arreu del món. Això ha fet que hagim tingut resposta molt positiva de moltes penyes blaugranes, també ha fet que la nostra pàgina web sigui més visitada i que tingui vincles directes en altres pàgines web blaugranes. També hem afegit algun vincle a pàgines de la nostra població, com és la pàgina dels ESPLAIS CLUB de FUTBOL, l'ESBART DANSAIRE de Castelló, la pàgina de SENDERISME. Esperem afegir-ne d'altres.
Hem tingut resposta de penyes com la de Ciutadella (illes Balears), Nova York, Almería, Boixos Nois, Màlaga, la web de PINS PENYES, una web blaugrana de Suïssa,.... A dates d'avui tenim 629 entrades a la nostra pàgina. Això fa que la nostra penya i també la nostra població sigui coneguda arreu del territori. Anirem fent balanç!!!

BALANÇ(2): 22 DE NOVEMBRE DE 2005: Quan falta poc més d'un mes i mig per tancar l'any 2005; ja hem rebut prop de 470 visites virtuals. Aquestes visites han estat nacionals, europees i fins i tot del continent americà. També ens arriba la correspondència que fa referència al FC BARCELONA: trobades, visites guiades, preus d'entrades per partits de futbol....
Destaquem que en la Trobada de Penyes que es va dur a terme a Córdova durant aquest estiu 2005, gràcies a uns socis de la penya de Castelló d'Empúries ens van ser entregats la documentació i els obsequis que es van lliurar en aquella celebració. Anirem fent balanç!!!

BALANÇ(1): 5 DE JUNY DE 2005 :Des que vam posar la web a la xarxa d'internet, han estat forces els correus, via e-mail, que s'han adreçat a la nostra penya. Durant els primers mesos fins principis d'estiu hem rebut correu de penyes blaugranes molt diverses, de l'oficina del futbol club barcelona i de molts socis i simpatitzants de la penya de Castelló d'Empúries. Aquests donen suggerències, consells i ens feliciten per aquesta web.
Algunes d'aquestes penyes són: la penya barcelonista del País Valencià, la PB de la Rioja, la PB de l'Escala i comarques, una penya holandesa, la PB de Pineda de Mar....
Concretament aquesta última penya: la Penya Barcelonista de Pineda de Mar va organitzar una sortida el diumenge 22 de maig de 2005 a la nostra Vila Comtal. Es van posar en contacte amb nosaltres per visitar la nostra seu i oferir-nos un present. Aquesta penya ja ha celebrat més de 25 anys, i des d'aquí els felicitem i encoratgem a fer-ne molts més. La nostra penya també els hi va fer un petit obsequi, per donar les gràcies d'aquesta visita. La família barcelonista ha d'estar ben unida. Us mostrem algunes fotografies fetes aquell mateix dia.
Al disposar d'un contador a l'entrada de la pàgina web, podem saber setmana a setmana les visites que rebem, d'on les rebem, a quines es conecten, quines pàgines visiten.... Això ens és útil per saber d'on rebem aquestes entrades. Fins principis de juny ja hem rebut 264 visites. Algunes d'elles de països ben llunyans com Holanda, Bèlgica, Camerún i Argentina. Anirem fent balanç!!!