dimecres, 27 de febrer del 2013

SALA MUNICIPAL 1r CLÀSSIC....

Eliminats de la COPA DEL rei..... es va perdonar al partit d'anada a Madrid, i ahir no vam fer un bon partit. Felicitem al Madrid.......ESPEREM AQUEST DISSABTE.......que tornem a obrir les portes de la Sala municipal. PER VEURE EL VIDEO CLIQUEU A ver en youtube!!!!!



Empordà televisió: La Penya Blaugrana de Castelló d’Empúries aquest dimarts a la nit va obrir les portes de la sala municipal a tots els castellonins per poder seguir en directe i a través de la televisió de pagament el partit entre el FC Barcelona i el Real Madrid de Copa del Rei. El clàssic es va viure amb força intensitat fins que l’equip madrileny va posar-se per davant en el marcador de penalt. Quan els homes de Mouriño van fer el 0 a 2 la il.lusió dels culers es va esvair i molt pocs creien en la remuntada. El 0 a 3 deixava l’eliminatòria sentenciada i la majoria dels assistents a la sala van deixar les seves localitats per marxar cap a casa amb la decepció de quedar fora de la final de Copa en mansde l’etern rival.
Cal dir que amb el 0 a 3 es va produir un lamentable incident per culpa d’un jove marroquí aficionat del Real Madrid. En la celebració del tercer gol aquest va agafar una cadira i la va llançar sobre el públic que hi havia a la sala. Ràpidament els membres de la Penya Blaugrana el van convidar a sortir al carrer i van avisar a la policia local per què posés ordre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada