divendres, 8 d’abril del 2011

ANEM AL PROGRAMA "EL RONDO"


A finals de la temporada passada, per mitjà de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, es van fer gestions per assistir al programa de televisió espanyola, a Barcelona; al programa "El Rondo". Se'ns va convocar el dia 27 de juny, però com ja havia acabat la temporada, el programa es va deixar d'emetre. Es va decidir que en el primer programa de la temporada 2005-2006 seríem convidats. I així va ser, a finals del mes d'agost, el dilluns després que el Barça iniciés la lliga al camp de l'Alavés, concretament el dilluns 29 d'agost, un autocar procedent de Barcelona es va venir a buscar a les 17:00 de la tarda a Castelló d'Empúries. Van ser un grup d'unes trenta persones que vam anar als estudis de Sant Cugat per veure el programa en directe.
Allà vam coincidir amb una penya blaugrana de Sabadell. Tan bon punt vam arribar ens van oferir un entrepà i una beguda, abans d'entrar a l'estudi on es realitza el programa.
"EL RONDO" és un programa esportiu de TVE-Catalunya, que es proposa fugir del resum típic i tòpic de la jornada de la lliga de futbol. En la seva sisena temporada a La 2 de TVE-Catalunya, El Rondo s'ha convertit en la tertúlia esportiva de moda. Una tertúlia, dirigida per Alfons Arús, moderada per Xavi Díaz i Albert Lesán, i en què quatre periodistes (Quique Guasch de TVE, Emilio Pérez de Rozas de EL PERIODICO DE CATALUNYA, Tomàs Guasch del diari AS i Cristina Cubero de MUNDO DEPORTIVO) analitzen la situació dels dos grans equips del futbol espanyol, Barcelona i Reial Madrid, juntament amb els diferents convidats que canvien cada setmana segons l'actualitat futbolística. Els convidats d'aquell dia eren el senyor Majó, candidat a les passades eleccions; el directiu de FC Barcelona, Sr. Perrin i el Sr.Mascaró del diari Sport.
El President de la nostra penya blaugrana va ser l'encarregat de fer la pregunta del programa, gentilesa de Mundo Deportivo; la pregunta, totalment consensuada, va estar dirigida al Sr.Majó i al Sr.Perrín. Es tractava de preguntar que passava amb el tema de la publicitat a les samarretes, provinent de la Xina; i escoltar quines eren les dues versions presentades. Evidentment la resposta va ser contradictòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada