divendres, 8 d’abril del 2011

UN MADRID-BARÇA A LA SALA abril 2005

El diumenge 10 d'abril de 2005 a les 19:00 els socis i simpatitzants de la Penya Blaugrana de Castelló d'Empúries es van aplegar a la Sala Municipal de la població. L'ocasió s'ho valia: un Madrid - Barça on es podia decidir la lliga; el resultat va ser negatiu doncs es va perdre per 4 a 2. Però la penya blaugrana, va treure'n lectures positives.
Es van reunir al voltant de 350 persones. La junta va preparar una gran pantalla amb un projector per poder gaudir del partit. Es van preparar uns tickets al preu de 3 i 4€, depenen si eren socis o no, on es podia obtenir un bon pa amb tomàquet amb pernil salat, beguda i un número per una petita panera. El servei de bar estava obert per a qui ho desitjava. El partit era ofert per PPV, per tant l'afluència de públic era garantida. Es van recaudar uns ingressos per la penya que ens seran molt beneficiosos.
Esperem repetir en propers partits. Des d'aquí donem les gràcies a tota la junta directiva, als socis que van col.laborar a ajudar, a l'Ajuntament de Castelló per deixar-nos el projector i poder ocupar la sala.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada