divendres, 8 d’abril del 2011

III SORTIDA AL CAMP NOU - ANY 2006

El passat 14 d'abril de 2006,diada de Divendres Sant; la penya blaugrana de Castelló d'Empúries va organitzar la tercera sortida al Camp Nou, per presenciar el partit que enfrontava el FC BARCELONA i el VILLARREAL.
Es va poder omplir un autocar sencer de l'empresa Viñolas. S'havien demanat al club 50 localitats, però aquestes van costar molt de fer que poguessin ser lliurades a la nostra penya,totes les entrades eren de GOL segona graderia. El preu de l'entrada amb autocar inclós va ser de 85€, si eren socis de la penya; i de 95€ si no eren socis. Els socis del FCBarcelona podien agafar l'autocar per un preu de 15€.
La jornada va començar a les 15:00, van sortir del pavelló de Castelló. Unes quantes hores abans del partit per ser uns dels primers en arribar i ser dels primers en poder sortir del pàrking del club una vegada acabat el partit, poder visitar la botiga del Barça, i palpar l'ambient d'un dia de futbol al Camp Nou. El partit va començar a les 20:30 h., el partit no fou gaire brillant, i algunes de les estrelles del Barça i del Vilarreal no van ser presents al camp, doncs els respectius entrenadors els van donar repòs de cares als enfrontaments de semifinals de la Champions.
Un gol d'Eto'o va decantar la balança a favor del Barça. Les dures entrades dels jugadors del Villareal i la permisivitat de l'arbitre de l'encontre van destacar en un partit que no passarà a la història del bon futbol. Això sí, falten pocs punts per ser novament CAMPIONS DE LLIGA!!!
La Penya ha pogut obtenir uns pocs ingressos amb la venta d'entrades i autocar que faran que una temporada més no s'hagin d'apujar les quotes d'abonament a la Penya. A la propera temporada, de ben segur, que repetim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada