divendres, 8 d’abril del 2011

SOM CAMPIONS!!! ANY 2005

El dissabte 14 de maig de 2005 a les 23:50 el FCBARCELONA es va proclamar CAMPIÓ DE LA LLIGA DE FÚTBOL 2004-2005. Des de les 21:30 del vespre la sala municipal es va anar omplint de gent, tal i com va passar fa un mes amb la retransmissió del partit madrid-barça. Aquesta vegada era un LLEVANT-FCBARCELONA, quedaven tres partits per acabar la lliga; i uns moments abans el MADRID acabava d'empatar a SEVILLA. Només ens feia falta un empat i ja erem CAMPIONS!!! i així va ser: un empat a un, feia el BARÇA matemàticament CAMPIÓ.
La Penya Blaugrana va organitzar aquest esdeveniment per poder aplegar molta gent i que la celebració fos més nombrosa; i també el fet de poder perdre la malestrugança de que quan feiem un partit a la sala, acabéssim sense poder celebrar res. El partit es feia per TV3, però la gent de Castelló no va fallar i la sala es va omplir. Es va obrir un servei de bar. Al final del partit la Penya Blaugrana de Castelló d'Empúries va convidar a tota la gent a beure cava. Els petards, les traques i els coets no van faltar, i tota la població es va assabentar que el BARÇA havia conquerit un títol de lliga. La celebració va continuar tota la nit.
Des d'aquí donem les gràcies als socis i simpatitzants que van assitir a l'esdeveniment, a l'Ajuntament de Castelló per deixar-nos el projector i poder ocupar la sala, i Tècnics Empordà per la col.locació de l'antena per poder veure el partit.
CAMPIOOOONS, CAMPIOOOONS, OE OE OE!!!! CAMPIOOOONS, CAMPIOOOONS, OE OE OE!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada