divendres, 8 d’abril del 2011

FINAL CHAMPIONS A PARÍS - 2006

El passat 17 de maig de 2006, la Penya Blaugrana de Castelló d'Empúries va ser a París a l'estadi de Sant Denís, per animar al FCBarcelona a proclamar-se campió d'Europa. A Castelló d'Empúries es va posar una pantalla a la sala municipal perquè la gent blaugrana pogués veure el partit.
Després de les reunions que es van mantenir amb l'Associació de penyes de tot Girona i de les demandes que es van fer al FCBarcelona, se'ns van coincidir tres localitats de 60 euros, amb el viatge amb autocar a part. Amb aquestes entrades ens comprometiem a fer el viatge amb autocar, junt amb l'Associació de Penyes de Girona, que consistia en marxar el dimarts a 20:30 de la porta catalana a la Jonquera i tornar quan s'acabés el partit, arriban a les sis de la tarda del dijous. Es van organitzar quatre autocars plens. La majoria de les entrades es van quedar per les juntes directives; algunes de les juntes ja tenien entrades com a socis del Barça. Nosaltres en vam sortejar una, entre aquells socis que estan al corrent de pagament, que han col.laborat amb la junta, que solen venir a la penya, i que hagin fet alguna de les sortides amb nosaltres. Vam intentar posar-nos en contacte amb aquestes persones per poder fer un sorteig l'anterior diumenge a les nou del vespre al nostre local social. La carta més alta va donar com a guanyador a Juan Fernández. No totes les penyes tenien el mateix nombre d'entrades, tot depenia de la força que tenia la penya.
A la ciutat de París ens vam trobar amb alguns castellonins, que havíen aconseguit entrades pel seu compte, o bé que havíen estat agraciats amb el sorteig de socis del FCBarcelona.
Mentre aquestes tres persones estaven a París, part de la junta i algun soci col.laborador, que des d'aquí aprofitem per donar-li les gràcies, van organitzar la sala del nostre municipi per tal de poder veure el partit. Es va muntar pantalla gegant i servei de bar per la gent que va assistir-hi.
Per altra banda des que el Barça es va proclamar campió de la lliga, cada dia de partit, la Penya ha obsequiat amb cava als assistents que venien a veure el partit al nostre local social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada