divendres, 8 d’abril del 2011

II SORTIDA AL CAMP NOU

El passat cap de setmana dia 1 de maig de 2005, la penya blaugrana de Castelló d'Empúries va fer la segona sortida al Camp Nou, per presenciar el partit que enfrontava el FC BARCELONA i l'ALBACETE.
Es va poder omplir un autocar sencer de l'empresa Viñolas. Es van demanar al club 50 localitats, distribuides en quatre blocs: Gol segona graderia, Gol tercera graderia, Lateral segona graderia i Lateral tercera graderia. Els preus van estar entre els 40€ i els 62€ depenen de la localització del camp i si eren o no socis de la penya; en aquest preu ja hi entrava l'autocar. Els socis del Barça podien agafar l'autocar per un preu de 15€. Les entrades que ens van oferir no estaven totes juntes, i això ens causava un cert malestar, moltes trucades al club però no hi havia res a fer. La demanda és molt gran i són molts els factors que hi influeixen; però a l'hora de la veritat dins el camp les famílies vam poder estar juntes.
La jornada va començar a les 15:00, van sortir del pavelló de Castelló. Quatre hores abans del partit per ser uns dels primers en arribar i poder visitar la botiga del Barça, agafar i poder repartir les entrades que ens tenien reservades a les taquilles del club. El partit va començar a les 19:00, vam patir durant una hora, però amb un gol d'Eto'o, l'euforia es va desbordar; quedaven pocs punts per ser CAMPIONS!!!. El partit va acabar amb un 2 a 0, amb un gol final del jove Messi.
La Penya ha pogut obtenir uns ingressos amb la venta d'entrades que faran que una temporada més no s'hagin d'apujar les quotes d'abonament a la Penya. A la propera temporada, de ben segur, que repetim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada