divendres, 8 d’abril del 2011

CONGRÉS DE PENYES 2010 i GAMPER

El FC Barcelona ha organitzat enguany el tradicional Congrés de Penyes, coincidint amb el Trofeu Joan Gamper, el 25 d'agost.
La nostra penya PBCASTELLÓ D'EMPÚRIES hi ha estat present, durant tota la jornada. D'aquesta manera recollim el carnet de la present temporada 2010-2011.
Els representants de les penyes barcelonistes han tingut una jornada molt atapeïda coincidint amb la Festa del Gamper Estrella Damm. A partir de les 12 hores al Palau de Congressos el Congrés de Penyes, en el qual es tractaran els projectes penyístics a curt, mitjà i llarg termini. Aquest acte, que no s'organitzava en les dates del Gamper des de l'any 2002, marcarà l'inici d'una nova etapa de relació entre el club i les penyes amb el propòsit d'augmentar la comunicació, l'esforç i el treball diari com a eines per elevar la marca Penya i fer un Barça més gran.
Després del Congrés ha tingut lloc un dinar de germanor, el preu del qual ha estat de 20 euros.
Els penyistes també han tingut un altre punt d'atenció durant aquestes dates. I és que el 24 i el 25 d'agost s'ha organitzat el V Torneig Internacional de Penyes de Futbol 7 a les instal·lacions del FC Barcelona. Aquesta competició, de categoria Benjamí i Aleví, ha tingut un gran èxit de participació i assistència els darrers quatre anys i està consolidat com un esdeveniment destacat dins l'agenda penyística.
La conclusió ha estat excel.lent. S'ha reprès el congrés de penyes i sembla ser que la figura del consell consultiu de penyes agafarà més presència. El nostre representant de Girona Nord, president de la penya de Torroella de Montgrí ha ocupat el seu lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada