divendres, 8 d’abril del 2011

DIFERENTS ASSISTÈNCIES AL CONGRÈS DE PENYES

Anys 2000, 2001, 2002.
La Penya Blaugrana de Castelló d'Empúries va ser present al Palau de Congressos de Catalunya i fins al mateix Palau Sant Jordi per assistir als diferents congressos de penyes barcelonistes.
Sempre és un èxit d'assistència. En el transcurs del congrès, les Penyes escullen la penya encarregada d'organitzar la Trobada de Penyes de l'any següent.

En l'edició XXIII, es va assistir al dinar de penyes. A les imatges que adjuntem podem observar el menú que es va fer acompanyat de les signatures del President Joan Gaspart, de directius com Nicolau Casaus, Àngel Fernández i Josep MªCoronas, i també la del exjugador Olivella; tots ells donen records a la penya de Castelló d'Empúries.

Un any més tard, en l'edició XXIV, presidida per Joan Gaspart, va aparèixer Carles Rexach, entrenador actual del FC Barcelona, acompanyat de Andersson i Saviola. On tècnic i jugadors van voler agraïr la presència i el seu suport que reben per part de les penyes.
En aquella mateixa edició es va acordar que les Penyes de fora de Catalunya tinguéssin més representació. I per últim es va tractar el tema de la campanya "Gent del Barça".
Després es va arrodonir la jornada anant al Camp Nou, i disfrutant del partit del Gamper.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada