divendres, 8 d’abril del 2011

COPA DEL REI: UE FIGUERES-FCBARCELONA

Una de les sorpreses futbolístiques de la temporada 2001-2002 va ser l'arribada del Figueres a les semifinals de la Copa del Rei. Per arribar a aquestes semifinals el club de Figueres va haver d'eliminar algun que altre club de primera divisió; un d'ells va ser el FC BARCELONA.
El partit era a partit únic, i aquest es va jugar a l'estadi de Vilatenim. Concretament un 7 de novembre de 2001. El Figueres, entrenat per Gratacòs, va eliminar de totes, totes a la plantilla del Barça. Els Overmars i altres jugadors prou importants van sortir ben escaldats de l'estadi i eliminats per un segona divisió B.
Molts socis i simpatitzants de la nostra penya, van aprofitar per desplaçar-se a la localitat veïna de Figueres, i poder gaudir d'aquell partit. Va ser un sentiment contradictori, però l'ocasió de veure aquell partit sabíem que seria única. El Figueres va eliminar el Terol, a doble partit; al Barça; a l'Osasuna ( a la tanda de penals); al Novelda, a doble partit (i amb un partit de tornada força accidentat); al Còrdova, també a doble partit i va acabar la trajectòria amb el Deportivo. Aquest va eliminar el club empordanès a les semifinals i va necessitar jugar a doble partit. El Figueres va caure a l'Estadi de Riazor un 30 de Gener del 2002, i cal dir que amb el cap ben alt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada