divendres, 8 d’abril del 2011

BARÇA- MADRID A LA SALA MUNICIPAL -2005

El passat dissabte 19 de novembre de 2005, al voltant de les set de la tarda els socis i simpatitzants de la Penya Blaugrana de Castelló d'Empúries es van aplegar a la Sala Municipal de la població. L'ocasió, un altre clàssic: Madrid - Barça. El parrtit arribava aviat, a les primeres jornades de la lliga 2005-2006. El resultat va ser excel.lent , un clar 0-3 i que es va quedar molt curt. L'afició madrilenya, la premsa gràfica i audiovisual es van rendir al gran partit que van fer, es van veure aplaudiments al Bernabeu cap al Barça!!!. La nota del dia la van protagonitzar Jimmy Jump i el famós striker anglès que va saltar totalment despullat al terreny de joc amb una frase escrita al seu cos que deia "Galactic ass", alguna cosa així com "cul galàctic". La seguretat també va fracassar.
El primer gol d'Eto'o i els dos esplèndits gols de Ronaldinho van desmuntar la galàxia blanca.
Es van reunir al voltant de 400 persones. La junta va preparar una gran pantalla amb un retroprojector per poder gaudir del partit. Es van preparar uns tickets al preu de 2 i 3 €, depenen si eren socis o no, on es podia obtenir un bon pa amb tomàquet amb pernil salat. El servei de bar estava obert per a qui ho desitjava. El partit era ofert per PPV, per tant l'afluència de públic era garantida. Es van recaudar uns ingressos per la penya que ens seran molt beneficiosos i es va poder captar algun nou soci.
De ben segur repetirem en propers partits. Des d'aquí donem les gràcies a tota la junta directiva, als socis que van col.laborar a ajudar, a l'Ajuntament de Castelló per deixar-nos el retroprojector i pantalla; i poder ocupar la sala i Tècnics Empordà per la col.locació de l'antena per poder veure el partit. També agraïr la col.laboració desinteressada d'en Bruno per fer tot el muntatge de projector i pantalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada