divendres, 8 d’abril del 2011

FINAL CHAMPIONS A ROMA - 2009

Desglossem : PRÈVIA AL PARTIT - PARTIT A LA SALA - PARTIT A ROMA
Aquest passat dijous 14 de maig, al local social de la Penya es va produir el soretig de les quatre entrades per la final de Champions. A data d'avui divendres 15 de maig, no sabem encara si seran dos, tres o quatre entrades les que ens concediran. De moment els possibles afortunats per aquest ordre són: Josep Salleras, com a representant de la Junta Directiva, en Vicenç Puig, en Xavier Casadesús i per últim la Laura Juncà. Tan bon punt sapiguem qunates entrades es concedeixen els hi farem saber.
La propera setmana farem reunió amb els Penyes de Girona Nord, per saber de quina manera ens desplaçarem a Roma. Hi ha altres castellonins que també tenen entrada pel sorteig de socis del FCBarcelona. De ben segur farem el desplaçament junts.
Els que ens quedem farem el partit a pantalla gegant, amb servei de Bar i segurament (falta confirmació) amb servei de menjar que preparara l'Associació Amics de Zeus.


A data 22 de maig: Finalment no hi haurà servei d'entrepans per part de l'Associació Amics d'en Zeus. El FCBarcelona ens ha confirmat tres de les quatre entrades, per tant en Josep Salleras, en Vicenç Puig i en Xavi Casadesús podran anar a Roma per veure la Final de Champions. El preu de l'entrada és de 70€ i el viatge amb autocar és de 140 €. Molta sort, bon viatge i millor tornada. Aquesta tarda a les 19h al local de la Penya farem entrega de les entrades.

A data 27 de maig: Dimecres a les 20:45 la sala municipal de Castelló es va omplir de gom a gom per veure i celebrar el tercer títol d'aquest any. A continuació us adjunto unes imatges d'aquest gran dia. Vam estrenar pantalla, que ens va deixar en Josep Mª, i que des d'aquí volem agrair, doncs la qualitat va ser excel.lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada